Novo! Možnost brezplačne izposoje trosilca za Kalcevito v Trgovinah Jager in Zrno Raka

Objavljeno 06. Oktober 2016, v razdelku Novice
Manjši trosilci kapacitete do ene tone apnenčevega agregata (Kalcevita Agro) ali apnenčeve moke (Kalcevita) so bili, tako kot Kalcevita, proizvedeni v Sloveniji. V primeru uporabe Kalcevite v velikih vrečah big bag je z njimi apnenje tal na njivah, travnikih in sadovnjakih enostavnejše in udobnejše. Iz trosilca apnenec ''teče'' in ni razsipan, kot pri običajnih razsipalnikih, kar odpravi prašenje. Uporablja se lahko tudi za razsipanje Kalcevite v razsutem stanju.
 
Najem trosilnikov ponujamo v sodelovanju z našimi naslednjimi partnerji: Trgovine Jager in Zrno Raka, kjer lahko trosilnik ob nakupu Kalcevite po predhodnem dogovoru tudi brezplačno najamete. Za podrobnejše informacije o pogojih najema povprašajte na njihovih prodajnih mestih oz. pri njihovih svetovalcih: Trgovine Jager, kontakt za Prekmurje in Prlekija: Franci Šek 031/718-034, mariborski in podravski okoliš: Vili Lupše 041/725-985Jernej Peteršič 031/506-325 ter Zrno Raka: 07/81 46 330 ali direktno na Kalcevito, kjer smo vam na voljo tudi v primeru dodatnih vprašanj glede apnenja vaših tal.
 
Novost za vinogradnike: manjši in ožji, 1,5 metra širok trosilec s pogonom na hidromotor na voljo za najem v primeru nakupa Kalcevite. Več informacij: Trgovine Jager, kontakt za Prekmurje in Prlekija: Franci Šek 031/718-034.
 
Podrobnejši podatki o trosilcu: Model TA 3000, proizvajalec Vega Produkt d.o.o., Murski Petrovci, širina 3000 mm, teža 380 kg, moč 50 PS, volumen 1000 kg.
 
Naj vam apnenje s trosilnikom Kalcevita olajša delo ter obogati vaš pridelek. Pri tem vse najemnike trosilca naprošamo, da z njim ravnajo kot da je njihov :)

Trosilec apnenčevega agregata ali apnenčeve moke Kalcevita