Obiščite nas na sejmu Agra v Gornji Radgoni

Objavljeno 26. Avgust 2014, v razdelku Novice

V podjetju Apnenec d.o.o. smo se letos odločili, da se udeležimo 52. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA, ki bo med 23. in 28. avgustom 2014 potekal v Gornji Radgoni. Naš nenehen razvoj in vlaganja v inovativne produkte so nas pripeljali do točke, ko lahko ponosno stopimo pred mednarodno javnost in pokažemo Kalcevito – izdelek domačega znanja in razvoja.

Podatki Centra za pedologijo in varstvo okolja kažejo, da je v Sloveniji dobra tretjina najboljših kmetijskih zemljišč prekislih. Ta problem smo rešili in ustvarili Kalcevito – povsem naravno apnenčevo moko, brez neželenih primesi, ki nevtralizira preveč kisla tla, s tem pa izboljša tako kakovost kot količino pridelkov na vrtovih in njivah. Kalcevita je naravni material pripravljen na osnovi apnenca in je primeren za ekološko pridelavo.

Poleg manjše embalaže, ki je namenjena predvsem končnim uporabnikom (20 kilogramske vreče, ter 5 kilogramska vedra), ponujamo tudi polnjenje v velike vreče (big bag). Prednost novega pakiranja je možnost uporabe z manjšimi razsipalniki za umetna gnojila, s katerimi je možno dostopati tudi v vinograde in sadovnjake. Z uporabo tovrstnih razsipalnikov je omogočeno enakomerno razsipavanje, dodatna prednost pa je prilagojena granulacija izdelka, s katero ob razsipavanju ne poškodujemo debel dreves ali trte, ob hkratnem znižanju prašenja.

Letošnji sejem AGRA bo ponudil vrsto novih in visoko kakovostnih izdelkov in storitev s področja kmetijstva in živilstva, zato vam podarjamo vstopnico za brezplačen obisk.

Vljudno vabljeni tudi na naš razstavni prostor v hali A2.

Sledite nam na Facebooku